BALIKESİR / KARESİ - Tatlıpınar İlkokulu

Tatlıpınar İlkokulu

Tatlıpınar Mahallesi BALIKESİR
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ.. Eğitimde en az fedakarlık, öğretenin öğrenene harcadığı bilgi olsun. Okul sadece bilginin öğretildiği yer değil onun hayata uyarlandığı yer olsun. Ortam eğitimi zora koşan yer değil insanları öğrenmeye sevk eden yer olsun. Okul yoluna düşen her fert, aynı yoldan evine dönerken mutlu, gülen gözlerle dönsün. 2021 yılında teknolojik donanımı tamamlamış, değişim kültürünü, iletişim merkezi haline gelerek içselleştirmiş, projeleriyle kendi okul kültürünü ihraç eden, çoklu zeka uygulamalarını Toplam Kalite Yönetimi çerçevesinde tüm eğitim paydaşlarına yaymış, sosyalleşmeyi hem yüz yüze ilişkilerde hem de dijital ortamda başarmış bir eğitim merkezi haline gelelim.
Misyon
İSTİYORUZ Kİ... Bütün çalışanlarımız ve öğrencilerimiz, "Onlar" ve "Biz" kavramı yerine "Takım Ruhuna" inansın, takım arkadaşlarının eksikliklerini tamamlamaya çalışsın. İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın. Her alanda bilginin gücünü yanına alsın, bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin, paylaşma ve işbirliğine açık olsun. İdeal oluşturmak isterken öğüt vermekten ziyade örnek olunması gerektiğine inansın. Kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaplardan korkmasın. Gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Verdiğimiz eğitim, öğrencileri bir üst öğrenime hazırlasın, hayata atıldıklarında ise "İşin Anahtarı", "Ekmeğin Kapısı" olsun.
BAŞLANGIÇ : 09:00 BİTİŞ : 14:40
KALORİFERLİ
Ulaşım
Tatlıpınar Mahallesi´ne Paşaalanı Mahallesi, Üçpınar, Kavaklı ve Ortaca Mahalleleri üzerinden ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Personel Servisi yoktur. Sadece Yaylacık, Büyükpınar ve Yeniiskender öğrencilerine taşımalı servis vardır.
Tatlıpınar Mahallesi Balıkesir il merkezine 20 km. mesafededir.