BALIKESİR / KARESİ - Tatlıpınar İlkokulu

15 Temmuz özel Çocuk Gazetemize ulaşmak için tıklayınız.

Ara

Dilimizi Zenginlştirelim projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen etkinliklerdir.

24 Kasım Öğretmenler Günü

Kas

Yine bir 10 Kasım, yine bir anma günü, bu güne anlam kazandıran önder, komutan, başkan, eşsiz lider Mustafa Kemal ATATÜRK..

Anasınıfı Şubesinde Seçim Heyecanı

Trafik Güvenliği Eylem Planı

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milletimize armağan ettiği, Cumhuriyetimizin 99. Yılı'nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet'e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 99.yıl özel kutlama törenimize; idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz katıldı.29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 99.yıl özel kutlama törenimiz; saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın hep bir ağızdan söylenmesinin ardında öğrencilerimizin hazırlamış olduğu şiir, kompozisyon ve etkinliklere geçildi. Emek, katkı ve iş birliklerinden dolayı tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ile değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlilkleri kapsamında okulumuzun İzcilik ünitesi Balıkesirdeki resmi törenlerde okulumuzu temsil etmiş olup Cumhuriyet Bayramı kapsamında Atatürk Evi, Kuvayi Milliye Müzesi ve Çamlık Tepesine ziyarette bulunmuşlardır.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve canlarını bu uğurda feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

May

TBMM nin açılışının 102.yılı münasebetiyle düzenlediğimiz 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI okulumuzda çoşkulu bir şekilde kutlandı.Şiir,müzikli gösteriler ve yarışmaların olduğu kutlama oldukça eğlenceli geçti.Tüm çocukların bayramını kutlar,hepsine nice bayramlar dileriz.

May

Mrt

Öğrencilerimiz tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü olması sebebiyle Çanakkale Şehitlerini anma programı düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstikal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma etkinliği okulumuz öğrencileri tarafından düzenlendi.

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması

Ekm

"Umuda Kapı Açıyorum Hayata Tutunuyorum" Bağımlılıktan Kurtulmak İçin Gerçek Bir Fırsat... Uyuşturucu ile Mücadele Projemiz ile Hayata Tutunmak İçin Yeni Bir Başlangıç... Başvuru İçin Açık Kapı Size Çok Yakın... Açık Kapı Balıkesir Valiliği ve Kaymakamlıklarımızda...

Ekm

Karesi'nin yaşam kalitesini yükseltme hedefi doğrultusunda Karesi Belediyesi'nin Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Genel Müdürlüğü ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığı protokoller kapsamında yapımı tamamlanan okulumuz bahçesindeki halı saha törenle açıldı. Açılış törenine İlçe Kaymakamımız Sayın Metin ARSLANBAŞ, AK Parti Balıkesir Milletvekili Sayın Mustafa CANBEY, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sayın Birol ŞAHİN, Karesi Belediye Başkanı Sayın Dinçer ORKAN, Altıeylül Belediye Başkanı Sayın Hasan AVCI, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Lokman ARICIOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sami GÜNNÜ, Karesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Adem ÖZALP, Parti ve STK Temsilcileri, Muhtarlar, Tatlıpınar Mahallesi sakinleri katıldı. Açılış öncesinde ve sonrasında sınıflarımıza ziyarette bulunuldu. Öğrencilerle sohbet edilerek öğrencilerimize hediyeleri verildi.